פירות יבשים – צמחים אלה יכולים לשמש לפירות יבשים, שיטה זו היא לשמר את הפירות לכל השנה, לפעמים הצמחים יכולים לשמש לעוד שימושים קולינרים
פירות יבשים – צמחים אלה יכולים לשמש לפירות יבשים
- אגס אסייתי נאשי
- אגס עדן
- אגס עץ
- אוכמניות
- אוכמניות עין-ארנב
- אוכמניות שחורות
- אוסנה
- אנונה אדומה
- אנונה גפנר
- אנונה חלקה
- אנונה עץ
- אננס נושך
- אננס צמח
- אפרסמון עץ
- אפרסק עץ
- אשכולית
- אתרוג
- אתרוג אצבעות בודהה
- בבאקו
- בוטיה קפיטטה
- ביריבה
- ג’ק פרוט
- ג’וסטברי
- גואנבנה
- גוג’י ברי
- גודגדן
- גפן
- גפן איזבלה
- גפן איטלקי
- גפן מוסקט
- דובדבן חמוץ
- דובדבן מתוק – (ללא מנות קור)
- דובדבן עץ
- דובדבן קפולין
- דום מצרי
- דומדמניות
- דוריאן
- דקל סבל פלמטו
- דקל פרי הנחש
- הדר עץ
- חבוש בנגלי
- חבוש עץ
- חושחש
- חזרזר
- חמוציות אמריקאיות
- חמוציות צמח
- חרוב
- יאנג מאי
- לונגן
- לוקומה
- ליים
- לימון יוזו
- לימון יוריקה
- לימון מאייר
- לימון מתוק
- לימון עץ
- לימקווט
- ליצ’י עץ
- מאלוט
- מילו
- ממונסיו
- מנדרינה
- משמש טרופי
- משמש עץ
- נטופית רפואית
- נקטרינה
- סמבוק
- סמבוק שחור
- ספודילה
- ספוטה מאמיי
- ספוטה שחורה
- עוזרר
- עוזרר סיני
- ענבי ים – קוקולובה
- ענבי שועל
- ענבת הסתיו
- פאו פאו
- פולסאן
- פומלה
- פומלית
- פטל
- פטל אדום
- פטל אדום ללא קוצים
- פטל בויזנברי
- פטל זוחל
- פטל טימבלברי
- פטל מריונברי
- פטל עלי ורד
- פטל צהוב
- פטל קדוש
- פטל קווינסלנד
- פטל שחור
- פיינברי
- פינגר ליים
- פיקוס אוזני
- פיקוס השקמה
- פפאיה
- פפאיה עלה האלון
- פפאיה פרדייס
- פרי חמאת בוטנים
- פריש יפני
- צ’ה סיני
- צימוקים יפנים
- צלקנית
- צלקנית נאכלת
- קומקווט
- קטמבילה
- קיווי
- קלמונדין
- קלמנטינה
- קניסטל
- רמבוטן
- שזיף סנטה רוזה
- שזיף עץ
- שזיף פיסרדי
- שזיף שגיב
- שיזף
- שיזף הודי
- שיזף סיני
- שסק
- תאנה עץ
- תות יער
- תות עץ
- תות עץ אדום
- תות עץ אפגני לבן
- תות עץ בכותי
- תות עץ לבן
- תות עץ פקיסטני
- תות עץ שהמי
- תות עץ שחור
- תות שדה
- תמר עץ
- תמרהינדי
- תפוז דם עץ
- תפוז ולנסיה
- תפוז עץ
- תפוז קרה קרה
- תפוז שמוטי
- תפוזינה
- תפוח כפרי
- תפוח ענה
- תפוח עץ